Wilt u graag een auto kopen?

Bekijk hier ons ruime assortiment occasions. Wij van autobedrijf Focus hebben een enorm netwerk en een groot assortiment. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende auto merken, modellen en natuurlijk prijsklassen. Over het algemeen richten wij ons op zuinige auto’s, Dit zal onze klanten schelen in de maandelijkse of 3 maandelijkse lasten. Denk bijvoorbeeld aan uw wegenbelasting en uw verzekering. Ook dragen wij op deze manier ons steentje bij aan het verbeteren van ons milieu. Dit houd niet in dat we geen minderzuinige auto’s hebben. Bent u benieuwd naar wat we precies hebben? Bekijk dan hier ons assortiment.

autocar
Bent u opzoek naar een specifieke auto?

Denk bijvoorbeeld aan een auto waarvan u al jaren droomt, maar nergens kan vinden of misschien een auto waarvan er maar 10 in heel Europa rond rijden? Noemt u het maar en wij zoeken!
Wij van auto bedrijf Focus, zoals we eerder aangaven, hebben een enorm groot netwerk. Dit netwerk kunnen wij goed gebruiken voor het zoeken van specifieke auto’s qua kleur, kilometerstand, uitvoering of model. Dit gebeurt vaak via het internet en via onze collega autobedrijven.  Dus als u een auto zoekt die niet vaak of zelfs bijna niet te koop word aangeboden, dan kunnen wij voor u gaan zoeken naar die specifieke auto. Onze grote netwerk kan dit  zoekproces korter maken dan dat u als particulier het zelf zou moeten doen. Natuurlijk geven wij ook adviezen en houden rekening met uw budget. Dit zal allemaal via de mail, telefonisch of mond tot mond besproken worden. Op deze manier heeft u altijd een garantie dat wij u niet blij zullen proberen te maken met een auto die u niet kunt betalen.

 

Auto verkopen? Geen probleem!

Wilt u uw auto verkopen? Geen probleem! Wij van autobedrijf Focus kunnen uw auto tegen een goeie prijs overnemen. Op deze manier word door ons alles geregeld. U als verkoper, hoeft zelf niks meer te regelen wat uw auto betreft.  
Uiteraard krijgt u de maximale dagwaarde van uw auto, uw auto word door onze monteurs weer goed nagekeken en word vervolgens weer doorverkocht en hij is dan weer tot in de puntjes klaar voor de weg.

Ook kunnen wij voor u gaan bemiddelen, zie het een beetje als wat een makelaar met uw huis doet. Hij bespreekt namens u de plus en minpunten van een huis en hij bespreekt vervolgens de prijs met de koper.
Wij doen dit ook, maar dan met auto’s. Dus als u geen vreemden klanten thuis of ergens anders over de vloer wilt hebben, dan is dit de juiste uitweg voor het verkopen van uw auto.
Uiteraard gaat de verkoop van uw oude auto in nauw overleg met u, de verkoper. Wij kijken naar wat u als verkoper graag voor uw oude auto wilt hebben en vervolgens vergelijken wij dit met de daadwerkelijke waarde van uw oude auto. Op deze manier zal er een bedrag uitrollen waar wij hem, voor u, gaan verkopen.